(recept
si oblíbilo 69 návštěvníků)
♣♣♣kokosky 1-2-3♣♣♣
Potřebné ingredience
salko,kokos
Postup přípravy
Vlijeme salko do mísy,zasypeme sáčkem kokosu,podle potřeby ještě dosypáváme kokos,těsto musí být úplně husté a držet pohromadě,umícháme,na plech na pečící papír lžičkou tvarujeme hrudky a pečeme při nízké teplotě
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
vivi5
(upraveno)
12. 12. 2011, 12:53
Hurá, konečně jeden jednoduchý receptík pro začátečníka! Kdysi pekla moje máma abyly výtečné. Jdu do nich. Díky!
KáKá
(upraveno)
12. 12. 2011, 13:18
@vivi5
Atuna
(upraveno)
17. 12. 2010, 14:16
vynikající děkuji za recept
KáKá
(upraveno)
17. 12. 2010, 14:17
@Atuna
abubakar
(upraveno)
12. 12. 2010, 14:31
Dobrý den Květo. Dle Vašeho receptu jsem kokosky upekla. Po vyjmutí z trouby jsme hned jednu ochutnali a byla dobrá (dala se ukousnout). Po vychladnutí byly kokosky fakt tvrdé a jsou tvdré i dnes-čtvrtý den po upečení (možná jsem je v troubě nechala moc dlouho ). Takže můj dotaz je následující:za jak dlouho by kokosky měly změknout? Děkuji za odpověd. Veronika
KáKá
(upraveno)
12. 12. 2010, 15:49
@abubakar
Já mívám měkké maximálně do týdne,pokud jste je nesušila moc dlouho a na vysokou tepltu,určitě změknou nebojte,jak dlouho jste pekla?
abubakar
(upraveno)
14. 12. 2010, 16:25
@KáKá
Pekla sem je na 150 a asi 45minut. To je asi dlouho, co?
KáKá
(upraveno)
14. 12. 2010, 21:55
@abubakar
No to bych řekla,že je moc dlouho,přesně to lze těžko říct,ale asi 15-20 minut na 130-150 stupňů
abubakar
(upraveno)
16. 12. 2010, 16:16
@KáKá
Tak pro příště vím.... . Každopádně, když je dám do mikrovlnky na pár vteřin - jen je trošku zahřeju, tak jsou měkké. Takže tak je alespoň sním. ))).
KáKá
(upraveno)
16. 12. 2010, 16:25
@abubakar
3koda,že napoprvé nevyšly,jsou vážně super
abubakar
(upraveno)
18. 12. 2010, 5:00
@KáKá
Že nevyšly napoprvé nevadí. Určitě je znovu udělám. Je to rychlé, levné, jednoduché a i z mikrovlnky rozehřáté jsou moc dobré ))). Děkuju za recept, rady a rychlou komunikaci. Krásné svátky!
bertica
(upraveno)
22. 12. 2010, 7:41
@abubakar
ja som ich vyhodila.ked boli teplé hutili,ale za 4dni by som s nimi sklo mohla rozbíjat.
KáKá
(upraveno)
22. 12. 2010, 8:44
@bertica
Tak to jste opravdu první asi jste je přesušila
KatMar
(upraveno)
8. 12. 2010, 0:29
Taky je dělám, jsou výborné Hmota se super nabírá odměrkou od Sunaru, je to rychlé a jsou všechny stejné. Katka
...83
(upraveno)
6. 12. 2010, 20:35
Chtela bych se zeptat jak dlouho peci kokosky??? dekuji Martina
KáKá
(upraveno)
6. 12. 2010, 20:57
@...83
Na to úplně jednoznačná odpověď není,protože nejvíce záleží na troubě,ale spíš se suší na 130-150 stupňů maximálně a vyzkoušet můžete až lehce chytnou barvičku a jsou tuhé na dotek
lucipuci
(upraveno)
6. 12. 2010, 18:50
úžasné,dnes udělaná celá mísa,,jsou parádní,jednoduché a nejsou zase tak přeslazené.Teď si lebedí na balkoně na změknutí...díky za receptíííkkk
KáKá
(upraveno)
6. 12. 2010, 19:43
@lucipuci
Mám radost,že máte radost
miru005
(upraveno)
2. 12. 2010, 23:35
nevím co jsem udělala špatně,ale na plechu v troubě se slily dohromady?Těsto řídké nebylo...Troubu jsem měla na 160-nebylo to moc??
KáKá
(upraveno)
3. 12. 2010, 5:59
@miru005
Málo kokosu,těsto musí být úplně husté,a spíš sušit-těch 150 zhruba,já teda hlavně na žádné cukroví nepoužívám horkovzduch,jestli Vám to pomůže
Dan.ka
(upraveno)
2. 12. 2010, 18:49
Květuš,kdybych měla doma salko,tak na ně jdu, počkám teda do zítřka.Jsou měkoučké? A to dole,jsou obalené v cukru?
KáKá
(upraveno)
2. 12. 2010, 19:43
@Dan.ka
Neobaluju v ničem,jsou měkké za pár dní
Mája V.
(upraveno)
2. 12. 2010, 18:40
Zrovna jsem je dopekla - super
KáKá
(upraveno)
2. 12. 2010, 19:43
@Mája V.
Sismi
(upraveno)
1. 12. 2010, 10:51
už se mi pečou..
KáKá
(upraveno)
1. 12. 2010, 11:03
@Sismi
drobecekk
(upraveno)
1. 12. 2010, 9:35
ježiši to je kalorická bomba ale určitě taky udělám, kokos milujem díky
KáKá
(upraveno)
1. 12. 2010, 9:48
@drobecekk
Jsou trochu sladší,ale moc jednoduché a dobré
Aniška
(upraveno)
1. 12. 2010, 9:27
Tak toto mě hoodně zaujalo? Jak to chutná,je to jako ty z poutí??Ty máme rádi,jsou takové trochu křupavé,ale uvnitř vláčnější,prostě ne úplně vysušený..peču teprve první rok,tak nevím,děkuji moc
KáKá
(upraveno)
1. 12. 2010, 9:30
@Aniška
Nevím,jaké mají na pouti,ale pokud je nenecháte v troubě moc dlouho,aby se vysušily,tak budou přesně takové,jak píšete výš
Bebinka4
(upraveno)
27. 11. 2010, 15:25
prosím vás, piecť asi na 150 C?
KáKá
(upraveno)
27. 11. 2010, 19:19
@Bebinka4
Stačí 130-150 stupňů ale samozřejmě záleží na troubě,horkovzduch je silnější
lussis
(upraveno)
27. 11. 2010, 10:07
Taky dělám, kdo má rád kokos, bude určitě potěšen A když se nahoře polejí čokoládou, nemají chybu. Lucka.
kukucka-vl
(upraveno)
26. 11. 2010, 21:41
kolko treba toho kokosu lebo sa predavaju rôzne velke balenia
KáKá
(upraveno)
26. 11. 2010, 21:43
@kukucka-vl
Já dám jedno salko a postupně přisypávám kokos,až je těsto husté a neroztéká se,odhadem asi 200 g,ale přesně nevím
babicka06
(upraveno)
26. 11. 2010, 20:56
Štěpařka
(upraveno)
26. 11. 2010, 7:09
Taky dělám,jsou moc dobré.
JIRUŠ
(upraveno)
26. 11. 2010, 0:33