Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 69 návštěvníků)

♣♣♣kokosky 1-2-3♣♣♣

0.0
♣♣♣kokosky 1-2-3♣♣♣

Potřebné ingredience

salko,kokos

Postup přípravy

Vlijeme salko do mísy,zasypeme sáčkem kokosu,podle potřeby ještě dosypáváme kokos,těsto musí být úplně husté a držet pohromadě,umícháme,na plech na pečící papír lžičkou tvarujeme hrudky a pečeme při nízké teplotě

...

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

vivi5 12. 12. 2011, 12:53
Hurá, konečně jeden jednoduchý receptík pro začátečníka! Kdysi pekla moje máma abyly výtečné. Jdu do nich. Díky! (Y)
KáKá 12. 12. 2011, 13:18
@vivi5 (L) (L) (L)
Atuna 17. 12. 2010, 14:16
|:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)vynikající |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)děkuji za recept (banky) (banky) (banky) (banky) (banky) (banky)
KáKá 17. 12. 2010, 14:17
@Atuna (L) (L) (L) (L)
abubakar 12. 12. 2010, 14:31
Dobrý den Květo. Dle Vašeho receptu jsem kokosky upekla. Po vyjmutí z trouby jsme hned jednu ochutnali a byla dobrá (dala se ukousnout). Po vychladnutí byly kokosky fakt tvrdé a jsou tvdré i dnes-čtvrtý den po upečení (možná jsem je v troubě nechala moc dlouho :-( ). Takže můj dotaz je následující:za jak dlouho by kokosky měly změknout? Děkuji za odpověd. Veronika
KáKá 12. 12. 2010, 15:49
@abubakar Já mívám měkké maximálně do týdne,pokud jste je nesušila moc dlouho a na vysokou tepltu,určitě změknou nebojte,jak dlouho jste pekla? *-)
abubakar 14. 12. 2010, 16:25
@KáKá Pekla sem je na 150 a asi 45minut. To je asi dlouho, co?
KáKá 14. 12. 2010, 21:55
@abubakar No to bych řekla,že je moc dlouho,přesně to lze těžko říct,ale asi 15-20 minut na 130-150 stupňů
abubakar 16. 12. 2010, 16:16
@KáKá Tak pro příště vím.... . Každopádně, když je dám do mikrovlnky na pár vteřin - jen je trošku zahřeju, tak jsou měkké. Takže tak je alespoň sním. :-)))).
KáKá 16. 12. 2010, 16:25
@abubakar 3koda,že napoprvé nevyšly,jsou vážně super :´(
abubakar 18. 12. 2010, 5:00
@KáKá Že nevyšly napoprvé nevadí. Určitě je znovu udělám. Je to rychlé, levné, jednoduché a i z mikrovlnky rozehřáté jsou moc dobré :-)))). Děkuju za recept, rady a rychlou komunikaci. Krásné svátky!
bertica 22. 12. 2010, 7:41
@abubakar ja som ich vyhodila.ked boli teplé hutili,ale za 4dni by som s nimi sklo mohla rozbíjat. +o(
KáKá 22. 12. 2010, 8:44
@bertica Tak to jste opravdu první ,-)asi jste je přesušila :-$ :-$
KatMar 8. 12. 2010, 0:29
Taky je dělám, jsou výborné (Y) Hmota se super nabírá odměrkou od Sunaru, je to rychlé a jsou všechny stejné. :-) Katka
...83 6. 12. 2010, 20:35
Chtela bych se zeptat jak dlouho peci kokosky??? dekuji Martina [A]
KáKá 6. 12. 2010, 20:57
@...83 Na to úplně jednoznačná odpověď není,protože nejvíce záleží na troubě,ale spíš se suší na 130-150 stupňů maximálně a vyzkoušet můžete až lehce chytnou barvičku a jsou tuhé na dotek (L)
lucipuci 6. 12. 2010, 18:50
úžasné,dnes udělaná celá mísa,,jsou parádní,jednoduché a nejsou zase tak přeslazené.Teď si lebedí na balkoně (snehulak)na změknutí...díky za receptíííkkk |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o) |:o)
KáKá 6. 12. 2010, 19:43
@lucipuci Mám radost,že máte radost ,-) ,-) (Y) (Y) (Y)
miru005 2. 12. 2010, 23:35
*-) *-) *-)nevím co jsem udělala špatně,ale na plechu v troubě se slily dohromady?Těsto řídké nebylo...Troubu jsem měla na 160-nebylo to moc??
KáKá 3. 12. 2010, 5:59
@miru005 Málo kokosu,těsto musí být úplně husté,a spíš sušit-těch 150 zhruba,já teda hlavně na žádné cukroví nepoužívám horkovzduch,jestli Vám to pomůže (F)
Dan.ka 2. 12. 2010, 18:49
Květuš,kdybych měla doma salko,tak na ně jdu, počkám teda do zítřka.Jsou měkoučké? *-)A to dole,jsou obalené v cukru?
KáKá 2. 12. 2010, 19:43
@Dan.ka Neobaluju v ničem,jsou měkké za pár dní (L)
Mája V. 2. 12. 2010, 18:40
Zrovna jsem je dopekla - super (Y)
KáKá 2. 12. 2010, 19:43
@Mája V. (L) (L) (Y)
Sismi 1. 12. 2010, 10:51
už se mi pečou.. (Y) (Y) (Y) (Y) (hello) (hello)
KáKá 1. 12. 2010, 11:03
@Sismi :-) :-) :-) :-)
drobecekk 1. 12. 2010, 9:35
(Y) (Y) ježiši to je kalorická bomba ,-) ale určitě taky udělám, kokos milujem (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) díky
KáKá 1. 12. 2010, 9:48
@drobecekk Jsou trochu sladší,ale moc jednoduché a dobré (Y)
Aniška 1. 12. 2010, 9:27
Tak toto mě hoodně zaujalo? Jak to chutná,je to jako ty z poutí??Ty máme rádi,jsou takové trochu křupavé,ale uvnitř vláčnější,prostě ne úplně vysušený..peču teprve první rok,tak nevím,děkuji moc (H) ,-) ,-) ,-) (hello) (hello) (hello)
KáKá 1. 12. 2010, 9:30
@Aniška Nevím,jaké mají na pouti,ale pokud je nenecháte v troubě moc dlouho,aby se vysušily,tak budou přesně takové,jak píšete výš (L)
Bebinka4 27. 11. 2010, 15:25
prosím vás, piecť asi na 150 C? (L)
KáKá 27. 11. 2010, 19:19
@Bebinka4 Stačí 130-150 stupňů (L)ale samozřejmě záleží na troubě,horkovzduch je silnější
lussis 27. 11. 2010, 10:07
Taky dělám, kdo má rád kokos, bude určitě potěšen :-) A když se nahoře polejí čokoládou, nemají chybu. Lucka. (L)
kukucka-vl 26. 11. 2010, 21:41
kolko treba toho kokosu lebo sa predavaju rôzne velke balenia
KáKá 26. 11. 2010, 21:43
@kukucka-vl Já dám jedno salko a postupně přisypávám kokos,až je těsto husté a neroztéká se,odhadem asi 200 g,ale přesně nevím
babicka06 26. 11. 2010, 20:56
(santa) (santa) (santa) (koule) (C)
Štěpařka 26. 11. 2010, 7:09
Taky dělám,jsou moc dobré. (L)
JIRUŠ 26. 11. 2010, 0:33
(clamp) |:o) (C) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie